Braindump #1

Braindump #1
Braindump

In deze post geen recept, maar een persoonlijk blog. Ik weet nog niet precies hoe vaak ik een braindump zal doen (en of jullie daar überhaupt op zitten te wachten ..), maar de tijd zal het leren. In Esther’s Keuken is nu iets meer dan 2 maanden online en ik heb even mijn weg moeten vinden daarin.

Voor de mensen die mij al wat langer volgen (uit de tijd van Wat eten we vandaag met Esther of Travelfoodie) is het een flinke poos stil geweest. Dat heeft alles te maken gehad met een flinke overspannenheid die tegen een burn-out aan zat. De inspiratie en de lust om te koken, te ontwikkelen of te schrijven is heel erg ver te zoeken geweest. Ik was zelfs zover dat ik heel abrupt de website verwijderd had (gelukkig wel een back-up gemaakt) en ik was er even helemaal klaar mee.

Inspiratie

Gelukkig ben ik inmiddels weer aardig opgekrabbeld en is de inspiratie terug! Ik probeer jullie 3 keer per week te voorzien van recepten, waarvan sommige wat ouder zijn en weer even in de revisie zijn gegaan en andere recepten wel gloedje nieuw zijn. Nu is het zaak om mezelf niet weer voorbij te rennen en de lol er in te blijven houden. Vooralsnog zit dat wel goed. Overal in huis en in m’n tas en jas zitten briefjes met ideeën, alleen ontbreekt de tijd nog even om dat allemaal uit te gaan werken. Ik zeg luxeprobleem. 🙂

Feedback

Maar In Esther’s Keuken kan niet zonder jullie! Dus ik wil jullie vragen om feedback. Wat vinden jullie van de recepten? Is de variatie oké? Mis je recepten? Verzoekjes? Zit je überhaupt te wachten op een persoonlijke noot of denk je “Es, kappen nu en koken maar?”. Ik ben heel benieuwd! Dus laat het me weten door middel van een reactie onder dit bericht, op Facebook of in een privébericht. Mag allemaal. Duik ik nu weer de keuken in! En als jij nog inspiratie zoekt? Kijk dan even hier!

braindump 1

Facebook Comments


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.