Persoonlijk: update, hoe gaat het nou?

Persoonlijk: update, hoe gaat het nou?

Persoonlijk

Dit bericht is een persoonlijk bericht en bevat geen recept. Je mag dus wegklikken, of gewoon doorlezen als je dat wilt. šŸ˜‰ De afgelopen maand is het stil geweest In Esther’s Keuken In dit bericht vertel ik je waarom!Ā 

Het laatste bericht dat gepubliceerd is, is op 9 juni de mango-kokostaart. Een paar dagen na deze publicatie stond onze wereld eventjes stil. Onze lieve, mooie vriendin was er niet meer. Alle fases van verdriet hebben we doorgemaakt en maken we bij vlagen nog mee.

Trigger

Eerlijk gezegd wist ik niet wat het was om ziek te zijn van verdriet, inmiddels kan ik daar over meepraten. Had ik liever niet gedaan. Verdriet is ook een trigger. Zoals de huisarts zei: “De fibromyalgie is geĆ«xplodeerd in je lijf“. Dat heb ik geweten en merk ik nog.

De afgelopen weken had ik al mijn energie nodig om goed voor mezelf te zorgen en te zorgen dat alles wat gebeuren ‘moet’ op een dag ook gebeurt. Eigenlijk is dat nu nog steeds wel zo. Dat betekent o.a. ‘s middags slapen en goed plannen. Daarnaast haalt mijn lijf nog wat grapjes met me uit; ik reageer een beetje apart op medicatie die moet helpen om de pijn en spanning te doorbreken. Dus dat is een extra uitdaging haha. Inmiddels lijkt dat redelijk onder controle gelukkig.

Gevolg van dit is dat er nu even geen energie overblijft voor In Esther’s keuken. Dat komt wel weer. Ik merk dat de ideeĆ«n langzaam weer komen borrelen, dus dat is een goed teken.

Eigen ritme

persoonlijk - eigen ritme

Inmiddels is mijn werkervaringsplaats traject afgerond. Ik vond het erg leuk om rond te kijken binnen het onderwijs, er hangt een fijne energie! Nu mag ik even mijn eigen ritme volgen en dat is ook erg fijn. De harige monsters vinden het maar al te leuk dat ik nu weer meer thuis ben. En daar geniet ik natuurlijk ook weer van!

Persoonlijk - Moezel

Leuke dingen

Gelukkig was het niet alleen maar ellende de afgelopen weken. Zo heb ik genoeg leuke dingen gedaan: eten met vrienden, weekendje naar de Moezel met een deel van de wijnproefclub. En dit keer was ik eens niet brak, want ik hield geen wijnproeverij, maar een waterproeverij.Ā  Ook leuk šŸ™‚ Ook de komende tijd staat er nog voldoende op de planning qua leuke dingen doen.

De recepten komen binnenkort ook weer. En mocht je nou ideeƫn hebben voor een lekker recept of wil je nou een recept zien met een bepaald ingrediƫnt, schroom dan niet om dat te laten weten! Ik ga er mee aan de slag!

Niet iedere dag is goed, maar er is iets goeds in iedere dag!

Dank je wel voor het lezen en het volgende bericht wordt een vrolijker bericht! Beloofd!

Facebook Comments


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.