Snel & Easy: Noodles met paksoi, peultjes en vegan ‘kip’stukjes

Snel & Easy: Noodles met paksoi, peultjes en vegan ‘kip’stukjes

Wokgerechten staan er om bekend dat ze snel, gezond en lekker zijn. Zo ook deze Noodles met paksoi, peultjes en vegan ‘kip’ stukjes. Makkelijk en supersnel op tafel. Houd jij tijd over voor andere leuke dingen!

Onlangs was het weer zover: van de uitvoering van de menuplanning was weer weinig terecht gekomen. Gevolg: een koelkast met ingrediënten die niet gebruikt waren. Weggooien is zonde, dus heb ik dit heerlijke wok gerecht bedacht dat snel op tafel staat.

Snel & Easy

Noodles hebben geen lange bereidingstijd, je kunt ze zelfs al vers kopen bij de Toko. Dat heeft ondergetekende dus gedaan. Dat scheelt ook weer in de tijd, want op die manier heb je binnen 10 minuten het eten op tafel staan. Super snel & easy dus.

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 250 gram verse udon noodles*
  • 1 paksoi (fijngesneden)
  • 200 gram peultjes
  • 1 (gesnipperde) ui
  • 1 teen knoflook (fijngesneden)
  • 2 cm gember (fijngesneden)
  • chilipepertje (naar smaak)
  • 250 gram vegan ‘kipstukjes’ **
  • sojasaus (naar smaak)

*(gebruik je geen verse noodles, halveer de hoeveelheid en volg de aanwijzingen op de verpakking)

**(of gewone kipfilet in blokjes, maar dan is het gerecht niet meer vegan/vegetarisch)

Wat ga je doen?

Alles is al voorgesneden cq voorbereid, dus we gaan direct aan de slag!

  • Verhit een eetlepel olijfolie in de wok en fruit de ui, knoflook en gember aan. Als je van pittig houdt, fruit je de chilipeper mee.
  • Vervolgens voeg je de peultjes toe en wok je deze 2 minuutjes mee. Voeg daarna paksoi toe en als deze geslonken is wok je de udon noodles en de sojasaus toe. Warm nog even goed door en serveer direct.

Eet smakelijk!

Tip:

Volg jij mij al op Facebook of op Instagram?  Zo hoef je niets meer te missen!

Tip 2:

Maak jij een van mijn recepten, laat dit dan zien op Social media! gebruik de #inestherskeuken en ik kan ‘m dan terugvinden. Doen hoor! Dat vind ik superleuk namelijk!

Facebook Comments


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.